Projectbestratingen

Bij Den Boon Group Projectbestratingen B.V. beschikken we over een grote groep vaklieden en over een bijpassend wagenpark. Met meerdere werkbussen, verschillende shovelmachines en andere efficiënte machines leveren we een optimaal resultaat af.

Heeft u een grote of een kleine klus? DBG Projectbestratingen B.V. doet het allemaal. Van een plein tot een gehele straat; schakel ons in!

Machinaal straatwerk

Projectbestratingen is een vak dat niet iedereen zomaar kan uitvoeren. Onze vakmannen zijn fysiek goed onderlegd en hebben de juiste kennis van zaken. Maar dat betekent niet dat we het onszelf zo moeilijk mogelijk maken. Integendeel.

Machinaal straatwerk zorgt ervoor dat we met dezelfde mensen nóg meer werk kunnen verzetten. Speciale machines zoals de Tigerstone (hier rechts afgebeeld) zorgen dat we zo efficiënt mogelijk kunnen werken.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Verkeerstechniek

Langs de weg staat er voldoende techniek die ervoor zorgt dat men veilig op weg kan en dat men weet waar hij of zij moet zijn.

Wij plaatsen informatiepanelen met duidelijke verkeersinformatie, reistijden en parkeerverwijzing langs de wegen. Dit zijn de zogeheten DRIPs; Dynamische Route InformatiePanelen. Door toepassing van kwalitatief hoogwaardige leds met unieke voorzetoptieken is de zichtbaarheid optimaal.

Dit is gunstig voor het stroomverbruik en de onderhoudskosten. De aansturing kan via eigen software of via de verkeerscentrales.

WE STAAN VOOR JE KLAAR

Met onze ervaren stratenmakers en ons uitgebreide wagenpark staan wij altijd voor je klaar. Wil je een project inplannen? Neem contact met ons op om te vertellen wat je wil. Samen komen we tot de meest ideale uitwerking. We werken efficiënt en kwalitatief.

Tigerstone

De Tigerstone is een bestratingsmachine welke perfect is voor evenwijdige wegen tot zes meter breed. Den Boon Group Projectbestratingen heeft een deelbare Tigerstone waardoor de mogelijkheid er is om wegen van vier, vijf of zes meter breed te bestraten.

Er kan zowel gebruikt als nieuw bestratingsmateriaal mee aangebracht worden. De machine is een handig hulpmiddel om de fysieke belasting van de medewerkers te reduceren.

Optimas

De Optimas is voorzien van een legklem. Dit apparaat is erg geschikt voor het verwerken van machinale pakketten met bestratingsmateriaal.

De Optimas is uitermate geschikt voor het aanbrengen van grote brede stukken straatwerk zoals pleinen.

Vacuümsets en mechanische klemmen

Den Boon Group Projectbestratingen beschikt over diverse vacuümsets en legklemmen. Voor nagenoeg elk type materiaal is er een mechanisch hulpmiddel. Vraag onze experts voor meer informatie of voor een advies.

Wildwaarschuwingssysteem

Virtueel Hekwerk is een zeer succesvol en intelligent wildwaarschuwingssysteem dat aanrijdingen met wild met 90% vermindert zonder dat het wild in zijn vrijheid wordt beperkt.

Niet langer gaten in de grond met een aluminium rooster! De vernieuwde vorm van wildroosters zijn razend populair. Paaltjes met een sensor herkennen het aankomend verkeer, waardoor een licht- en geluidsbarrière wordt opgezet. Dit schrikt de dieren af en voorkomt dat ze oversteken.

Het is een duurzaam en inmiddels bewezen systeem dat in steeds meer natuurlijke omgevingen wordt toegepast. Den Boon Projectbestratingen helpt u met de realisatie. Neem voor meer informatie contact op met ons team.

Certificaten

Den Boon Group Projectbestratingen heeft verschillende certificaten: VCA**, ISO en SEB. Op deze manier weet u dat u in zee gaat met een gecertificeerd bedrijf dat veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.

Contactgegevens

Den Boon Group Projectbestratingen B.V.
Veldkampseweg 3
8181 LN Heerde
0578 – 692 015
bestratingen@denboongroup.nl

Copyright © Den Boon Group B.V. 2024 | DBG Projectbestratingen B.V. is onderdeel van Den Boon Group